Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 8-16 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 800,00 Kč a máte dopravu ZDARMA

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, QR platba, Equa Bank, superCASH, Bitcoin

  1. Úvod
  2. ČOKOLÁDOVÉ DÁRKY
  3. Čokoládová bonboniera - Ordinace

Čokoládová bonboniera - Ordinace

Čokoládová bonboniera Oridnace je ideálním dárkem pro všechny lékaře, sestřičky, zdravotní personál, ale také pro ty, kd sledujíc nekonečný televizní ... celý popis
Dostupnost
Skladem
Cena bez DPH
147 Kč
169 Kč
ks
Číslo produktu:7074
Hlídat cenu / dostupnost
Související zboží
    Čokoládové kadeřnictví
    169 Kč
    147 Kč bez DPH
    Skladem
    ks
    • TOP produkt
    Čokoládové zahradnictví
    169 Kč
    147 Kč bez DPH
    Skladem
    ks
    • TOP produkt
    Čokoládová motorka chopper 260g
      Čokoládová Kamasutra - mléčná
      189 Kč
      164 Kč bez DPH
      na dotaz
      ks
      • Akce
      Čokoládový penis Fešák 90g - krabička
      95 Kč
      83 Kč bez DPH
      Skladem
      ks
      • Kompletní specifikace
      • Čokoládová bonboniera - Ordinace
        Čokoládová bonboniera - Ordinace
        Skladem
        169 Kč
        147 Kč bez DPH
      • ks
      Kompletní specifikace

      Čokoládová bonboniera Oridnace je ideálním dárkem pro všechny lékaře, sestřičky, zdravotní personál, ale také pro ty, kd sledujíc nekonečný televizní seriál Ordinace v růžové zahradě.

      Čokoládová bonboniera obsahuje ručně vyrobené figurky lékařských nástrojů z pravé belgické čokolády prvotřídní chuti.

      Bonbonira obsahuje:

      • čokoládová injekce
      • čokoládový teploměr
      • čokoládové zrcátko
      • čokoládový stetoskop
      • čokoládový otoskop

      Obsah kakaové sušiny v čokoládě minimálné 32 %.

      Hmotnost: 180 g


      Skladování čokolády:

      1. Teplota Čokoláda musí být skladována v rozpětí 18-20°C. Teploty nad 25°C mohou nabourat strukturu čokolády a často vedou k vystupování tukové složky na povrch.

      2. Vlhkost vzduchu Čokoládu doporučujeme skladovat na suchém místě s relativní vlhkostí vzduchu do 60%, čímž se snižuje riziko kondenzace na povrchu čokolády jako následek kolísání teplot.

      3. Temné místo Čokoládové výrobky doporučujeme skladovat ve tmě. Při dlouhodobém působení světla může dojít ke změně chuti. Tento jev se také nazývá „denní chuť“.

      Zboží zařazeno v kategoriích
      Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
      Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.