Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 8-16 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 800,00 Kč a máte dopravu ZDARMA

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, QR platba, Equa Bank, superCASH, Bitcoin

  1. Úvod
  2. KUTIL, ŘEMESLNÍK
  3. Čokoládové Profi nářadí

Čokoládové Profi nářadí

Čokoládové Profi nářadí je ručně vyráběná sada nářadí z pravé mléčné belgické čokolády prvotřídní chuti. Ideální dárek pro všechny muže kutily :) neb... celý popis
Dostupnost
Skladem
Cena bez DPH
147 Kč
169 Kč
ks
Číslo produktu:7076
Hlídat cenu / dostupnost
Související zboží
  • TOP produkt
Čokoládové zahradnictví
169 Kč
147 Kč bez DPH
169 Kč
147 Kč bez DPH
Skladem
ks
    Čokoládové zlaté cihličky
    179 Kč
    156 Kč bez DPH
    179 Kč
    156 Kč bez DPH
    Skladem
    ks
    • TOP produkt
    Čokoládová motorka chopper 260g
    179 Kč
    156 Kč bez DPH
    179 Kč
    156 Kč bez DPH
    Skladem
    • Akce
    Čokoládová pivní láhev hořká
    119 Kč
    103 Kč bez DPH
    119 Kč
    103 Kč bez DPH
    Skladem
    ks
    • Kompletní specifikace
    • Čokoládové Profi nářadí
      Čokoládové Profi nářadí
      Skladem
      169 Kč
      147 Kč bez DPH
    • ks
    Kompletní specifikace

    Čokoládové Profi nářadí je ručně vyráběná sada nářadí z pravé mléčné belgické čokolády prvotřídní chuti.


    Ideální dárek pro všechny muže kutily :) nebo profesionání řemeslníky

    Obsahuje:

    čokoládový šroubovák
    čokoládové kladivo
    čokoládové kleště
    čokoládový hasák
    čokoládovou pilu

    Obsah kakaové sušiny v čokoládě minimálné 32 %.

    Hmotnost: 190 g


    Skladování čokolády:

    1. Teplota Čokoláda musí být skladována v rozpětí 18-20°C. Teploty nad 25°C mohou nabourat strukturu čokolády a často vedou k vystupování tukové složky na povrch.

    2. Vlhkost vzduchu Čokoládu doporučujeme skladovat na suchém místě s relativní vlhkostí vzduchu do 60%, čímž se snižuje riziko kondenzace na povrchu čokolády jako následek kolísání teplot.

    3. Temné místo Čokoládové výrobky doporučujeme skladovat ve tmě. Při dlouhodobém působení světla může dojít ke změně chuti. Tento jev se také nazývá „denní chuť“.

    Zboží zařazeno v kategoriích
    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
    Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.