Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 8-16 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 800 Kč a máte dopravu ZDARMA

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, QR platba, Equa Bank, superCASH, Bitcoin

  1. Úvod
  2. ČOKOLÁDOVÉ DÁRKY
  3. Čokoládové Profi nářadí

Čokoládové Profi nářadí

Čokoládové Profi nářadí je ručně vyráběná sada nářadí z pravé mléčné belgické čokolády prvotřídní chuti. Ideální dárek pro všechny muže kutily :) neb... celý popis
Dostupnost
Skladem
Cena bez DPH
147 Kč
169 Kč
ks
Číslo produktu:7076
Hlídat cenu / dostupnost
Související zboží
  • TOP produkt
Čokoládové zahradnictví
169 Kč
147 Kč bez DPH
Skladem
ks
    Čokoládové zlaté cihličky
    179 Kč
    156 Kč bez DPH
    Skladem
    ks
      Čokoládová Kamasutra - mléčná
      189 Kč
      164 Kč bez DPH
      Skladem
      ks
      • TOP produkt
      Čokoládová pivní láhev mléčná
      119 Kč
      103 Kč bez DPH
      Skladem
      ks
      • Akce
      Čokoládová pivní láhev hořká
      119 Kč
      103 Kč bez DPH
      Skladem
      ks
      • Kompletní specifikace
      • Čokoládové Profi nářadí
        Čokoládové Profi nářadí
        Skladem
        169 Kč
        147 Kč bez DPH
      • ks
      Kompletní specifikace

      Čokoládové Profi nářadí je ručně vyráběná sada nářadí z pravé mléčné belgické čokolády prvotřídní chuti.


      Ideální dárek pro všechny muže kutily :) nebo profesionání řemeslníky

      Obsahuje:

      čokoládový šroubovák
      čokoládové kladivo
      čokoládové kleště
      čokoládový hasák
      čokoládovou pilu

      Obsah kakaové sušiny v čokoládě minimálné 32 %.

      Hmotnost: 190 g


      Skladování čokolády:

      1. Teplota Čokoláda musí být skladována v rozpětí 18-20°C. Teploty nad 25°C mohou nabourat strukturu čokolády a často vedou k vystupování tukové složky na povrch.

      2. Vlhkost vzduchu Čokoládu doporučujeme skladovat na suchém místě s relativní vlhkostí vzduchu do 60%, čímž se snižuje riziko kondenzace na povrchu čokolády jako následek kolísání teplot.

      3. Temné místo Čokoládové výrobky doporučujeme skladovat ve tmě. Při dlouhodobém působení světla může dojít ke změně chuti. Tento jev se také nazývá „denní chuť“.

      Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
      Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.