Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 8-16 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 900,00 Kč a máte dopravu ZDARMA

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, QR platba, Equa Bank, superCASH, Bitcoin

  1. Úvod
  2. KUTIL, ŘEMESLNÍK
  3. Čokoládové Profi nářadí

Čokoládové Profi nářadí

Čokoládové Profi nářadí je ručně vyráběná sada nářadí z pravé mléčné belgické čokolády prvotřídní chuti. Ideální dárek pro všechny muže kutily :) nebo... celý popis
Dostupnost
Skladem
179 Kč
156 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:7076
Hlídat cenu / dostupnost
Související zboží
  • TOP produkt
Čokoládové zahradnictví
179 Kč
156 Kč bez DPH
179 Kč
156 Kč bez DPH
Skladem
ks
    Čokoládové zlaté cihličky
    189 Kč
    164 Kč bez DPH
    189 Kč
    164 Kč bez DPH
    Skladem
    ks
      Hrnek Pat a Mat - Domácí kutil
      175 Kč
      145 Kč bez DPH
      175 Kč
      145 Kč bez DPH
      Skladem
      ks
        Dárkový balíček Kutil - Rady kutilům
        159 Kč
        131 Kč bez DPH
        159 Kč
        131 Kč bez DPH
        Skladem
        ks
          Hrnek pro řemeslníky - Kladívko
          289 Kč
          239 Kč bez DPH
          289 Kč
          239 Kč bez DPH
          Skladem
          ks
          Kompletní specifikace

          Čokoládové Profi nářadí je ručně vyráběná sada nářadí z pravé mléčné belgické čokolády prvotřídní chuti.


          Ideální dárek pro všechny muže kutily :) nebo profesionání řemeslníky

          Obsahuje:

          čokoládový šroubovák
          čokoládové kladivo
          čokoládové kleště
          čokoládový hasák
          čokoládovou pilu

          Obsah kakaové sušiny v čokoládě minimálné 32 %.

          Hmotnost: 190 g


          Skladování čokolády:

          1. Teplota Čokoláda musí být skladována v rozpětí 18-20°C. Teploty nad 25°C mohou nabourat strukturu čokolády a často vedou k vystupování tukové složky na povrch.

          2. Vlhkost vzduchu Čokoládu doporučujeme skladovat na suchém místě s relativní vlhkostí vzduchu do 60%, čímž se snižuje riziko kondenzace na povrchu čokolády jako následek kolísání teplot.

          3. Temné místo Čokoládové výrobky doporučujeme skladovat ve tmě. Při dlouhodobém působení světla může dojít ke změně chuti. Tento jev se také nazývá „denní chuť“.

          Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
          Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
          Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.