Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 8-16 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 700,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. ČOKOLÁDOVÉ DÁRKY
  3. Čokoládový Tenis

Čokoládový Tenis

Čokoládová bonboniera Tenis je ručně vyráběná sada figurek z tenisového prostředí - tenisová raketa a tenisové míčky z pravé mléčné belgické čokolády ... celý popis
Dostupnost
Skladem
189 Kč
164 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:70766
Hlídat cenu / dostupnost
Související zboží
    Hrnek Pat a Mat - Sportovec roku
    175 Kč
    145 Kč bez DPH
    175 Kč
    145 Kč bez DPH
    Skladem
    ks
      Kosmetická sada Sportsman
      299 Kč
      247 Kč bez DPH
      299 Kč
      247 Kč bez DPH
      Skladem
      ks
      • Novinka
      Klíčenka pro sportovce kovová Tenis
      129 Kč
      107 Kč bez DPH
      129 Kč
      107 Kč bez DPH
      Skladem
      ks
      • Novinka
      Síťka na stolní tenis - natahovací
      295 Kč
      244 Kč bez DPH
      295 Kč
      244 Kč bez DPH
      Skladem
      ks
      • Novinka
      Klíčenka pro sportovce - přívěsek Tenis
      129 Kč
      107 Kč bez DPH
      129 Kč
      107 Kč bez DPH
      Skladem
      ks
      • Novinka
      Klíčenka pro sportovce - přívěsek Stolní tenis
      129 Kč
      107 Kč bez DPH
      129 Kč
      107 Kč bez DPH
      Skladem
      ks
      Kompletní specifikace

      Čokoládová bonboniera Tenis je ručně vyráběná sada figurek z tenisového prostředí - tenisová raketa a tenisové míčky z pravé mléčné belgické čokolády prvotřídní chuti.

      Ideální dárek pro všechny amatérské i profesionální tenisty.

      Obsah kakaové sušiny v čokoládě minimálné 32 %.

      Hmotnost: 175 g

      Skladování čokolády:

      1. Teplota Čokoláda musí být skladována v rozpětí 18-20°C. Teploty nad 25°C mohou nabourat strukturu čokolády a často vedou k vystupování tukové složky na povrch.
      2. Vlhkost vzduchu Čokoládu doporučujeme skladovat na suchém místě s relativní vlhkostí vzduchu do 60%, čímž se snižuje riziko kondenzace na povrchu čokolády jako následek kolísání teplot.
      3. Temné místo Čokoládové výrobky doporučujeme skladovat ve tmě. Při dlouhodobém působení světla může dojít ke změně chuti. Tento jev se také nazývá „denní chuť“.

      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz