Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 8-16 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 200,00 Kč a máte dopravu ZDARMA

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, QR platba, Equa Bank, superCASH, Bitcoin

  1. Úvod
  2. ČOKOLÁDOVÉ DÁRKY
  3. Čokoládová Ordinace

Čokoládová Ordinace

Čokoládová bonboniera Ordinace je ideálním dárkem pro všechny lékaře, sestřičky, zdravotní personál, ale také pro ty, kd sledujíc nekonečný televizní ... celý popis
Dostupnost
Skladem
179 Kč
156 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:7074
Hlídat cenu / dostupnost
Související zboží
    Čokoládové kadeřnictví
    179 Kč
    156 Kč bez DPH
    179 Kč
    156 Kč bez DPH
    Skladem
    ks
    • TOP produkt
    Čokoládové zahradnictví
    179 Kč
    156 Kč bez DPH
    179 Kč
    156 Kč bez DPH
    Skladem
    ks
      Čokoládové zlaté cihličky
      189 Kč
      164 Kč bez DPH
      189 Kč
      164 Kč bez DPH
      Skladem
      ks
        Čokoládové Profi nářadí
        195 Kč
        170 Kč bez DPH
        195 Kč
        170 Kč bez DPH
        Skladem
        ks
          Čokoládová Kamasutra - mléčná
          195 Kč
          170 Kč bez DPH
          195 Kč
          170 Kč bez DPH
          Skladem
          ks
          Kompletní specifikace

          Čokoládová bonboniera Ordinace je ideálním dárkem pro všechny lékaře, sestřičky, zdravotní personál, ale také pro ty, kd sledujíc nekonečný televizní seriál Ordinace v růžové zahradě.

          Čokoládová bonboniera obsahuje ručně vyrobené figurky lékařských nástrojů z pravé belgické čokolády prvotřídní chuti.

          Bonbonira obsahuje:

          • čokoládová injekce
          • čokoládový teploměr
          • čokoládové zrcátko
          • čokoládový stetoskop
          • čokoládový otoskop

          Obsah kakaové sušiny v čokoládě minimálné 32 %.

          Hmotnost: 180 g


          Skladování čokolády:

          1. Teplota Čokoláda musí být skladována v rozpětí 18-20°C. Teploty nad 25°C mohou nabourat strukturu čokolády a často vedou k vystupování tukové složky na povrch.

          2. Vlhkost vzduchu Čokoládu doporučujeme skladovat na suchém místě s relativní vlhkostí vzduchu do 60%, čímž se snižuje riziko kondenzace na povrchu čokolády jako následek kolísání teplot.

          3. Temné místo Čokoládové výrobky doporučujeme skladovat ve tmě. Při dlouhodobém působení světla může dojít ke změně chuti. Tento jev se také nazývá „denní chuť“.

          Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
          Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
          Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.